Álláskeresési stratégia nyílt programunk

Felkészülés a váltásra, változásra

A probléma

Nem érzem magam jól a munkahelyemen, nem nekem való ez a munka. Elbocsátottak, nem értem miért. Elakadtam és képtelen vagyok kikerülni ebből a helyzetből. Úgy érzem, többre vagyok hivatott. Leépítés várható, és szeretnék felkészülni. GYES/GYED-en voltam, és szeretnék visszakerülni a munka világába. Sose hívnak be interjúra. Behívtak már interjúra, de soha nem én voltam a befutó. Nem jó az önéletrajzom, fogalmam sincs, hogyan kellene motivációs levelet írni. Rettegek a tesztektől, nem tudom, hogyan viselkedjek egy assessment centeren. Mit rontok el, hogy nem találok állást? Volt egy álom munkahelyem, azóta sem találom az igazit.

Számos oka lehet annak, amiért új lehetőséget keresünk. Gyakran nem is vagyunk tudatában, hogy miért nem sikerül, miért ér minket kudarc. A kudarc, és visszautasítás pedig könnyen megtépázza önbecsülésünket, önbizalmunk csökken, így pedig nagyon nehéz új lehetőséget keresni.

A program

Az álláskeresési stratégia program pont ilyen vagy ehhez hasonló helyzetekre és problémákra ad választ. Olyan hatékony eszköztárat biztosít a résztvevők számára, amellyel sokkal gyorsabban érhetnek céljukhoz: megfelelő állást találnak. A csoportos foglalkozás lehetőséget ad arra, hogy megnézzük, milyen benyomást tudunk kialakítani másokban, azon miként tudunk változtatni. Számos álláskereséssel kapcsolatos helyzetet elemzünk, beszélünk meg és nézünk végig. Mindenki személyre szóló tervet kap, amelyet tud használni a program után is. Azon kívül, hogy hasznos, nagyon jó hangulatú, és élménydús.

Témák, amiket érintünk: milyen a jó önéletrajz, hogyan érdemes strukturálni, támogatást nyújtunk a legmegfelelőbb önéletrajz írásához, álláskeresési stratégia, annak kialakítása, állásinterjúkra való felkészülés, tesztek, assessment centerek, elakadások, erősségek, változtatási javaslatok, szituációs feladatok, testbeszéd, benyomáskeltés

Miért jó ez nekem?

Mert lesz egy jól strukturált önéletrajzod, fel tudsz készülni az állásinterjúkra, megismered azokat a kompetenciákat, készségeket, amelyeket fontosnak tartanak egy-egy pozíciónál. Kapsz visszajelzést mik az erősségeid, melyekre támaszkodhatsz, min érdemes változtatnod, milyen benyomást keltesz. Átlátod az álláskereséssel kapcsolatos elvárásokat, hatékony technikákat ismersz meg, hogyan kezelheted az egyes problémákat. Garantáltan jó élményben lesz részed, új embereket ismersz meg, és remélhetőleg hamar találsz megfelelő állást.

Miben más?

Nagyon gyakorlat orientált, ugyanakkor ad egy összképet az álláskereséssel kapcsolatos teendőkről és szempontokról. Azon kívül, hogy végig vesszük az egyes lépéseket, van lehetőség gyakorolni, és minden résztvevő személyre szabott visszajelzést kap, mire figyeljen, hogy hatékonyabb és sikeresebb legyen.

Miért velem?

Mert gyakorló HR szakember és pszichológus vagyok, rengeteg interjút, assessment centert vezettem pályafutásom során. Dolgoztam és dolgozom magyar, külföldi vállalatoknál, versenyszférában és közszférában egyaránt Magyarországon és a világ számos országában. Engem is értek kudarcok, ültem már mindkét oldalon, és tudom, nem egyszerű a váltás. Több szempontot viszek a programokba és a tanácsadási folyamatba.

Helyszín, időpont

A program a belváros szívében van, létszámtól függően két helyszínen kerülnek megrendezésre, Budán a Frankel Leó utcában, illetve Pesten a Klauzál téren.

Legközelebbi “Álláskeresési stratégia” nyílt programunk két időpontban is indul, válaszd azt, amelyik kényelmesebben megoldható Neked!

Ár: 20.000 Ft

A program 6 fő jelentkezése esetén indul.

A program elérhető egyéni tanácsadás keretén belül is, természetesen egészen más dinamikával.

Amennyiben szükség van rá, kiegészítő szolgáltatást is igénybe lehet venni: Interjú coaching, CV coaching, kérdőívek, tesztek felvétele, Önbizalom coaching, pszichológiai tanácsadás.

Jelentkezz még ma!

ha gondolod, így is el tudsz érni