PSZICHOLÓGUS

Megoldás fókuszú tanácsadás

Fontos megértenünk saját működésünk, élettörténetünk mozgatórugóit, azonban a megértés és belátás nem mindig hozza az elvárt eredményt. Az analitikus, évekig tartó feltárás helyett ma már vannak megoldás-orientált, modern eszközök és módszerek arra, hogy a lehető leghamarabb tudjunk olyan életet élni, amilyet szeretnénk. Minden esetben egyénre szabott megoldásokat alkalmazok, melyeket közösen, a klienssel együttműködve alakítunk ki.

A pszichológiai tanácsadás során olyan témákat érintünk, ami segíti a klienst a továbblépésben. Ezek lehetnek személyiségben rejlő, életvezetésből adódó problémák, amelyeket a tanácsadás során feltárunk, hogy segítsen megérteni, feldolgozni és megoldani őket. Fontos, hogy a kliens tudjon támaszkodni saját erőforrásaira és teljesebb életet élhessen.

Keretek

50 perces ülések / 20.000 Ft/alkalom, általában heti egy alkalommal történnek egyéni konzultáció keretein belül online vagy személyesen.

 

Problémák, amelyekben segíthetek

koronavírus járvány következében kialakult pszichés problémák kezelése, önismereti problémák, önértékelés, nem vagyok elég jó érzés, visszautasítás, kapcsolati, párkapcsolati problémák, megcsalás, elhidegülés, életvezetési nehézségek, indulatkezelési, hangulat zavarok, érzelmek kezelése, elakadás az élet fontosabb területein (pl. egészség, jólét, szerelem, munka, siker, magabiztosság), sikertelenség, kudarc, nem tudom mit akarok, állásinterjúra felkészítés, karrier-tanácsadás, pályaválasztási tanácsadás, GYES/GYED utáni visszatérés a munkaerő-piacra, kiégés, burnout kezelése, konfliktuskezelés, stresszkezelés, bizalmatlanság, bizonytalanság kezelése

Alkalmazott módszerek

Az általam használt módszerek között szerepel a kognitív, viselkedés alapú megközelítés, sématerápiás eszközök, tranzakcióanalízis, imagináció. Gyakorlatias vagyok, cselekvés orientált a hozzáállásom.

Vegye fel a kapcsolatot!