Elakadásaink az élet fontos területein

avagy legyen elegendő pénz/jólét, legyenek jó kapcsolataink, rendelkezzünk megfelelő gondolkodásmóddal, és legyünk egészségesek

A probléma

Van úgy, amikor nincs elég… Nincs elég pénzem, valahogy nem olyan életszínvonalon élek, ahogy azt szeretném. Kifolyik a pénz a kezemből, pedig lehetne elegendő is. Folyton bevonzom a rossz kapcsolatokat, mindig ugyanabba a típusba szeretek bele. Állandóan beteg vagyok, nem jó az immunrendszerem. Boldogtalan vagyok, mert… Mindannyian tapasztaltunk már múltbeli sérelmeket, ki nem mondott vágyakat, melyek belénk égtek, meghatározták gondolkodásmódunkat. Érezzük valami nem jó, még változtatni is akarunk, de nem megy. Valahol elakadunk.

A program

A program során 4 fontos területet érintünk (gondolkodásmód, jólét, egészség, kapcsolatok), és az azzal kapcsolatos hitrendszereket, viselkedésmódokat. Feltérképezzük, miért hisszük, hogy nem lehetünk „gazdagok” az adott területen, mi tart vissza, és milyen lehetséges lépéseket tehetünk annak érdekében, hogy megtapasztaljuk a jólétet/jól-létet. A csoport lehetőséget ad, hogy megosszuk egymás között a tapasztalatokat, új megvilágításba helyezzünk problémákat, és támogassuk egymást abban, hogy az eddigi nem jól működő mintákra ráismerjünk, és képesek legyünk változtatni rajta. Egy nagyszerű önismereti utazást kínál a program, mely egy gyors, és nagyon eredményes módszertanon alapul. Nem is hinnénk, hogy ilyen rövid idő alatt milyen változást lehet elérni.

Miért jó ez nekem?

Mert rövid idő alatt évek terápiás témáit veszi végig, egy speciális módszertan segítségével, mely garantálja a változást. A program rávilágít azokra a mintákra, amelyek tudat alatt irányítanak bennünket, és rájössz, mi fog vissza, milyen rögzült hiedelmeid vannak, és milyen következő lépéseket érdemes tenned, hogy boldog, jólétben gazdag életed legyen. ÉS az érzés, hogy nem vagy egyedül…

Miben más?

Egy teljesen új módszertanon alapul, melyet én is megtapasztaltam a bőrömön, és éreztem azonnali hatását. Olyan témákkal és problémákkal foglalkozik, mely az élet legfontosabb területeit érinti, és meghatározzák mindennapjainkat. Mindezt gyorsan, hatékonyan.

Miért velem?

Szeretem, ha valamit azonnal be lehet építeni a gyakorlatba. Nem állítom, hogy mindent rögtön meg lehet változtatni, ehhez szükséges egy bizonyos ideig tartó gyakorlás, és szemléletváltás, de vannak dolgok, amit már azonnal el tudunk kezdeni. Hamar ki tudlak mozdítani, és cselekvésre serkenteni, mindezt odafigyeléssel, kedvességgel.

Helyszín, időpont

A program a belváros szívében van, létszámtól függően két helyszínen kerülnek megrendezésre, Budán a Frankel Leó utcában, illetve Pesten a Klauzál téren.

Időtartam: egésznap, vagy két fél nap

Ár: 20.000 Ft

A program 6 fő jelentkezése esetén indul.

A program elérhető egyéni pszichológiai tanácsadás keretén belül is.

Jelentkezz még ma!

ha gondolod, így is el tudsz érni