Magamról

Több mint 15 éve folytatok fejlesztői, tanácsadói munkát, dolgozom egyénekkel, csoportokkal, különböző multinacionális, kis- és középvállalkozásokkal, állami szervezetekkel itthon, és külföldön egyaránt.

Menedzsmenttanulmányaimat a BMGE Gazdasági és Társadalomtudományi karán végeztem, pszichológiai tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetemen, mellette pedig speciális tanfolyamokat, képzéseket európai, és amerikai intézményeknél szereztem.

Kutatási területem az érzelem, érzelmek kezelése munkahelyen, kapcsolatainkban, nehéz emberek kezelése (a Sötét Triád: szubklinikus pszichopátia, nárcizmus, machiavellizmus), benyomáskeltés.

Számos vezetőképző programot, tréninget vezetek szakember szinttől egészen a felső vezetői, executive szintig például a motiváció, teljesítménymenedzsment, humánmenedzsment, krízismenedzsment, társas- és érzelmi intelligencia, testbeszéd, érzelmek kezelése témakörében.

Szakemberként, magánemberként is foglalkoztat, hogyan tudunk boldogabb, teljesebb életet élni, értékeinknek megfelelően.

Akik hozzám jönnek

Egyrészt azok jönnek magánemberként, akik

  • munkájuk, karrierjük kapcsán elakadtak, problémával küzdenek
  • szeretnének előre lépni, munkahelyet váltani, visszatérni a munka világába
  • vagy még nem tudják, mik szeretnének lenni
  • külföldön sokáig olyan jellegű munkát végeztek, ami a megélhetést szolgálta, de nem akarnak ezzel hosszú távon foglalkozni
  • vagy egyszerűen nem érzik magukat jól a bőrükbe, nem ezt az életet akarják maguknak

Másrészt többen már úgy jönnek, hogy

  • megjártak néhány pszichológust
  • feltárták gyerekkorukat annak minden problémájával
  • azonban úgy érzik, a problémájuk megmaradt

Én szeretem az olyan módszereket, és szerencsére az utóbbi években jópár ilyen módszert kidolgoztak, amelyek gyorsak, hatékonyak, jelen, jövő fókuszúak. Ilyen például az érzelem, vagy viselkedés terápia, az elfogadás, elköteleződés, és minden olyan, ami a viselkedésünkben gyors változást eredményez.

A módszer egy dolog, ami ennél is fontosabb, hogy ne húzzunk egy sémát se, egyetlen programot se mindenkire. Ezért fontos a személyiség, a kapcsolat, a bizalom, az emberséges bánásmód, a humor és a jókedv.

 

A változás mindenki számára elérhető, és ebben a változásban tudok segítség lenni.

Vedd fel a kapcsolatot!

ha gondolod, így is el tudsz érni