Önbizalomfejlesztés / Magabiztosság

– Elég vagyok

A probléma

Nem vagyok elég jó. Nem tudom megcsinálni. Annyi ötletem van, de mégsem tudom megvalósítani őket. Nem elég tökéletes. Jól döntöttem? Nem vagyok elég tehetséges. Megnéznéd? Mert nem vagyok biztos benne, hogy jó. Biztos megbukom a vizsgán. Nem vesznek fel. Milyen ostoba vagyok. Képtelen vagyok elmondani neki. Nem akarok kockáztatni. Ezzel nem vagyok komfortos. Nem veszem fel, csúnya vagyok benne. Dehogy megyek, kinevetnek. Nem tartom meg ezt a prezentációt, vannak nálam sokkal jobb előadók. Azért hagyott el, mert nem voltam elég odaadó, szép és jó, okos, ügyes, mert nem volt bátorságom… És folytathatnám, az élet mely területén nem érezzük elégnek magunkat.

De miért?

A program

Az önbizalomfejlesztés program pont ezt segít kideríteni. Miből fakad a „nem vagyok elég” érzés. Hol vannak a blokkjaink, és hogyan szabadíthatjuk fel őket. A program egy speciális és kipróbált technikán alapul. Egyrészt cselekvésorientált, tele izgalmas feladatokkal és helyzetekkel, másrészt a belső elakadásainkra és folyamatainkra is fókuszál, teret ad az érzéseknek, hogy hosszú távon érjünk el sikereket.

Témák, amiket érintünk: önbizalom, önbecsülés, önszeretet, egonövelés, mi magabiztosság és mi nem, az agyunk működése (érzelmek, logika), önbizalomkérdőív, önmegkérdőjelezés, a halogatás pszichológiája, tehetetlenség, hiperkritikusság, tökéletességre törekvés, módszerek, amelyekkel növelhetjük önbizalmunkat, kompetenciafejlesztés

Miért jó ez nekem?

Mert be tudod azonosítani, és megérted, miből fakad az önbizalomhiányod, mely területekre terjed ki, és hatékony eszközöket kapsz a kezedbe, hogy ezeket feloldjad, és lépéseket tegyél. Mert jó úgy élni, hogy hiszel magadban, a képességeidben, és képes vagy cselekedni, tenni azért, hogy jobb legyen.

Miben más?

A program kialakítása egyrészt saját élményen alapul, másrészt a kliensekkel folytatott munka során előforduló problémák ihlették. Már jól bevált terápiás módszereket használ, mindemellett gyakorlatias, praktikus.

Miért velem?

Okleveles „Confidence Coach” vagyok, a témát több szempontból is kutattam és végig jártam. Olyan megoldást kínálok, ami mindenki számára érthető, elérhető, egyszerű, és azonnal alkalmazható.

Helyszín, időpont

A program a belváros szívében van, létszámtól függően két helyszínen kerülnek megrendezésre, Budán a Frankel Leó utcában, illetve Pesten a Klauzál téren.

Időtartam: egésznap, vagy két fél nap

Ár: 20.000 Ft

A program 6 fő jelentkezése esetén indul.

A program elérhető egyéni tanácsadás keretén belül is, természetesen egészen más dinamikával és az egyén problémáihoz igazítva.

Jelentkezz még ma!

ha gondolod, így is el tudsz érni